ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ | WEB SITE PROJECT


Η Χρυσή Ευκαιρία μέλος του ομίλου Χ.Κ. Τεγόπουλος, είναι μια εφημερίδα μικρών αγγελιών και φωτοαγγελιών (ads newspaper), η οποία κατέχει κυρίαρχη θέση σε κυκλοφορία ανάμεσα σε εφημερίδες του χώρου της, αλλά και μια από τις υψηλότερες θέσεις σε κυκλοφορία ανάμεσα στο σύνολο των εφημερίδων του ομίλου.
Ακολουθώντας τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της εποχής μας, η Χρυσή Ευκαιρία θέλησε να προχωρήσει στην ανάπτυξη web site, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα καινούργιο κανάλι επικοινωνίας με τους αναγνώστες της, και επέλεξε την Information Systems Impact για την υλοποίηση της ηλεκτρονικής της έκδοσης (electronic publication), προσφέροντας ένα πλήθος προηγμένων υπηρεσιών στους επισκέπτες που επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις αγγελίες του ενδιαφέροντός τους.
Χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή εφαρμογή ezpay® της Impact για χρέωση on – line υπηρεσιών με τη χρήση μικροπληρωμών (micropayments) μέσω κινητών τηλεφώνων, η Χρυσή Ευκαιρία κατάφερε να αξιοποιήσει επιχειρηματικά το Internet καθιστώντας ταυτόχρονα την ηλεκτρονική της έκδοση μη ανταγωνιστικό προϊόν για το έντυπο.
Με σκοπό τη συνεχή αύξηση της δυναμικής της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας, νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (value added services), αναπτύχθηκαν από την Impact, σε μια διαρκή συνεργασία, ενισχύοντας έτσι την ποιότητα των συνολικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται στους επισκέπτες.

“Η Information Systems Impact, παράλληλα με την υλοποίηση του site μας, προχώρησε και σε εφαρμογή τεχνικών Search Engine Optimization. Έχουμε πλέον καταφέρει να βρισκόμαστε στην πρώτη σελίδα του Google για αναζητήσεις σχετικές με αγγελίες, ενώ όλες οι σελίδες του site μας έχουν αρχειοθετηθεί από τις μηχανές. Θεωρούμε την Information Systems Impact πραγματικό σύμμαχό μας, τόσο στην ορθή δημιουργία του site μας, όσο και στην υλοποίηση τεχνικών Search Engine Optimization.”

Χάρης Αυγουστινιάτος, Εμπορικός Διευθυντής, Όμιλος Χ.Κ. Τεγόπουλος

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στέλνοντάς μας e-mail.