Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Webinar που συνδιοργάνωσαν η IMPACT και το Digital Academy της Eurobank την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021  με Θέμα: “myData & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση: Φορολογική Υποχρέωση ή Ευκαιρία Ψηφιακής Αλλαγής?”.

Στη διαδικτυακή συζήτηση, εξειδικευμένα στελέχη της IMPACT, η οποία είναι πιστοποιημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης και διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, ανέλυσαν τις προϋποθέσεις αλλά και τα οφέλη που έχει μια επιχείρηση από την υλοποίηση της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και παρουσίασαν τα επόμενα βήματα της μετάβασης προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό που αποτελεί την επόμενη μέρα κάθε επιχείρησης στο σύγχρονο περιβάλλον.

Στο Webinar συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών από όλους τους κλάδους της αγοράς που ήθελαν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος, στη συνάντηση, μας τίμησαν με την παρουσία τους και κατέθεσαν την εμπειρία τους από την υλοποίηση του myDATA e-invoicing – ο κος Δικαίος Δαβάκης, ICT Manager, NISSAN Νικ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ και ο κος Απόστολος Ορφανίδης, CIO, EUROBANK FACTORS οι οποίοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις λύσεις μας και εξήγησαν στο κοινό πώς μια φορολογική απαίτηση μπορεί να αποτελέσει πολλαπλό όφελος για μια εταιρεία.

Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες αυτοματοποίησης συναλλαγών της IMPACT, οι οποίες διασυνδέουν τις επιχειρήσεις και καθιστούν εφικτή την ανταλλαγή παραστατικών και επιχειρησιακών πληροφοριών μεταξύ τους, μέσα από την ηλεκτρονική τιμολόγηση, την κατάργηση των φορολογικών μηχανισμών και φτάνοντας στη διαδικασία της ολοκλήρωσης της πληρωμής. Ταυτόχρονα,  ψηφιοποιώντας τις διαδικασίες ενισχύουν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη συμβάλλοντας στις καλές πρακτικές αειφορίας και διαχείρισης φυσικών πόρων που εφαρμόζει κάθε σύγχρονη επιχείρηση.