Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η επόμενη ημέρα από το myDATA | Από την ηλεκτρονική τιμολόγηση Β2Β και Β2G στις ηλεκτρονικές πληρωμές». Την εκδήλωση διοργάνωσαν η IMPACT σε συνεργασία με την Eurobank, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου.

Την διαδικτυακή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Καθηγητής Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε για το μέλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού και την εξέλιξη στην ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου ενώ το πάνελ της συζήτησης συντόνισε ο καθηγητής Ηλεκτρονικού Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιος Δουκίδης με προσκεκλημένους τους κ.κ. Ελευθέριο Βλαχογιάννη, Βοηθό Γενικό Διευθυντή της Eurobank & επικεφαλής Τομέα Συναλλακτικής Τραπεζικής Global Transaction Banking, William Drakos, Managing Director της IMPACT και Στέφανο Παπαδημητρίου, Διευθυντή Λογιστικής στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Στο Webinar συμμετείχαν εκπρόσωποι εταιρειών από όλους τους κλάδους της αγοράς που ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σχετικά με την επόμενη μέρα του myDATA, το οποίο ξεκίνησε ως φορολογική υποχρέωση με κύριο στόχο την αποστολή στοιχείων τιμολογίων προς τις φορολογικές αρχές και εξελίχθηκε να είναι το μεγαλύτερο έργο μαζικής ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα ενώ αποτελεί τη βάση για την αναμενόμενη καθολική εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, όχι μόνο μεταξύ των επιχειρήσεων (B2B), όσο και μεταξύ επιχειρήσεων και δημοσίου τομέα (B2G).

Το Webinar ολοκληρώθηκε με την ενότητα ερωτήσεων που τέθηκαν από το κοινό και καλύφθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Η IMPACT ως πιστοποιημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης, σε συνεργασία με τη Eurobank, πρωτοστατεί στην ενημέρωση των επιχειρήσεων και συμβάλλει με τις λύσεις της στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.