Η IMPACT ΑΕ, ηγέτιδα εταιρεία στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, υποστήριξε την φετινή γιορτή της τεχνολογίας ως χορηγός τίτλου στα IMPACT BITE Awards 2017.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν, για έκτη συνεχή χρονιά, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στον χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων «Γαλάζιο» στον Άγιο Κοσμά.

Ο σκοπός των βραβείων τον οποίο υποστήριξε ενεργά η IMPACT ήταν η διάκριση της ανάπτυξης του ελληνικού επιχειρείν μέσω της τεχνολογίας, η συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη και αναγνώριση σημαντικών Ελληνικών επιχειρήσεων, σε μια εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων.

Την τελετή παρακολούθησαν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύτηκαν περισσότερες από 80 καινοτομίες και βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης / διοίκησης των ICTs, 37 εκ των οποίων ήταν κατηγορίας Gold. Οι υποψηφιότητες αφορούσαν επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν αξιοποιήσει με επιτυχία πληροφοριακά συστήματα που υποστηρίζουν την επιχειρηματική στρατηγική τους, αλλά και την αριστεία σε εταιρείες Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την στρατηγική και τις καινοτομίες που υλοποιούν για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το εταιρικό βίντεο της εταιρείας το οποίο προβάλλει την νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών WeDoConnect και του οράματος της IMPACT το οποίο συνάδει άριστα με τον σκοπό της εκδήλωσης.

Τα βραβεία σε επιχειρήσεις για τη Βέλτιστη Χρήση / Αξιοποίηση των ICTs, Ενότητα: Λειτουργικές & Επιχειρησιακές Εφαρμογές απένειμε ο Τεχνικός Διευθυντής και μέτοχος της IMPACT κος Γιώργος Χαλκιαδάκης έχοντας την τιμή να συγχαρεί πολλές εταιρείες για τις πρακτικές τους στον τομέα της τεχνολογίας.

Ως χορηγός τίτλου, η IMPACT κλήρωσε 2 μεγάλα δώρα τεχνολογίας και ένα ταξίδι στη Ρώμη όπου συμμετείχαν όλοι οι παραβρισκόμενοι έπειτα από συμμετοχή σε ένα μικρό Quiz γνώσεων για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση. Την τελετή, ακολούθησε ποτό, διασκέδαση και συγχαρητήρια στους νικητές, στον ιδιαίτερο χώρο «Γαλάζιο» στον Άγιο Κοσμά.