Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη χώρα μας για πρώτη φορά η Γενική Συνέλευση του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Παρόχων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης – EESPA, την οποία πάνω από 80 ανώτατα στελέχη από όλη την Ευρώπη τίμησαν με την παρουσία τους.

Η IMPACT, πιστοποιημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης και μέλος του ΕΕΣΠΑ από το 2014, στήριξε τη διοργάνωση της εκδήλωσης και στάθηκε χορηγός στο επίσημο δείπνο των στελεχών.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν ανώτατα στελέχη της ΑΑΔΕ. Ο κος Γεώργιος Πιτσιλής, Διοικητής της ΑΑΔΕ, παρουσίασε το έως τώρα πολύ σημαντικό για τα ελληνικά δεδομένα έργο του myDATA. Με σχεδόν ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένες επιχειρήσεις να έχουν διαβιβάσει ήδη 900 εκατομμύρια παραστατικά (τιμολόγια, αποδείξεις), σίγουρα το myDATA αποτελεί το μεγαλύτερο έργο ψηφιακού μετασχηματισμού στη χώρα μας.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το δημόσιο έχει ξεκινήσει να λαμβάνει ηλεκτρονικά τιμολόγια, αδιαμφισβήτητα, η καθολική υιοθέτηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης είναι προ των πυλών.

Ο κος William Drakos, Managing Director IMPACT και μέλος του ΔΣ του EESPA, δήλωσε: «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες φέρνουν την Ελλάδα στο προσκήνιο της Ευρώπης ενώ αντίστοιχα μεταφέρουν την τεχνογνωσία και τα best practices των άλλων χωρών στην ελληνική πραγματικότητα».