Η IMPACT για μια ακόμη χρονιά, ως χορηγός ονόματος, υποστήριξε την επετειακή δέκατη Τελετή Απονομής του πιο σημαντικού θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, τα IMPACT Bite Awards η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/09/2021 στο Markou Wine Museum, στην Παλλήνη. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο αξιότιμος κος Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης καθώς και στελέχη από όλους τους κλάδους της αγοράς.

Το τιμητικό βραβείο της χρονιάς απονεμήθηκε στον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, για την πολύτιμη συμβολή του στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Ο CEO της IMPACT, κ. Ιωάννης Τερψίδης, επεσήμανε: “Ο θεσμός των IMPACT Bite Awards αποτελεί μια πρωτοβουλία που, εν μέσω πανδημίας, βραβεύει τις επιχειρήσεις που αναπτύσσονται στρατηγικά και υλοποιούν το ταξίδι τους προς το ψηφιακό μετασχηματισμό υιοθετώντας καινοτόμες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές.

Ιδιαίτερα φέτος, οι εταιρείες που βραβεύτηκαν απέδειξαν ότι έχουν βάλει τον θεμέλιο λίθο της μετάβασης προς τη νέα εποχή του μετασχηματισμού μέσα από έναν αδιάλειπτο στρατηγικό σχεδιασμό που εκτείνεται προς κάθε κατεύθυνση του επιχειρησιακού οικοσυστήματος: επιχειρησιακή, κοινωνική, περιβαλλοντική”.