Η IMPACT στηρίζει και συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός στο 21ο CFO Forum της KPMG “Accelerate your future-readiness”. Το συνέδριο επιστρέφει στις 15 Ιουνίου – σε φυσικό περιβάλλον – καλωσορίζοντας όλα τα Οικονομικά Στελέχη της αγοράς σε μια συναρπαστική ημέρα συζητήσεων, παρουσιάσεων, ανταλλαγής απόψεων και networking.

Το 2023 είναι το έτος του ψηφιακού μετασχηματισμού και των συνεχών επενδύσεων σε ψηφιακές δυνατότητες και οι CFOs καλούνται να βάλουν σε λειτουργία χρηματοοικονομικά εργαλεία και τεχνολογίες για να τους υποστηρίξουν να πραγματοποιήσουν το όραμά τους και να προωθήσουν την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Η IMPACT βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων στην διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού τους, παρέχοντας αδιάλειπτες υπηρεσίες διασύνδεσης και end-to-end λύσεις αυτοματοποίησης συναλλαγών.

Το 21ο CFO Forum θα αναδείξει την διαρκώς αυξανόμενη και μεταβαλλόμενη σημασία του ρόλου του CFO, θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναλογιστούν τη σημαντικότητα της ψηφιακής λειτουργίας των οικονομικών υπηρεσιών και θα παρουσιάσει το μακροοικονομικό περιβάλλον που θα καθορίσει τις αποφάσεις για το 2023 και μετά.