Η AGROLOGY, με 36 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη, τυποποίηση και διάθεση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων και Εξειδικευμένων Προϊόντων Θρέψης στην ελληνική αγορά και σε χώρες του εξωτερικού εμπιστευεται την IMPACT, τον μεγαλύτερο πιστοποιημένο πάροχο, για τη διαβίβαση των ηλεκτρονικών παραστατικών της στην εφαρμογή myDATA της ΑΑΔΕ.

Με τη χρήση της λύσης myDATA connect, η AGROLOGY μετέτρεψε μια φορολογική υποχρέωση σε άμεση εξοικονόμηση πόρων και σε σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας.

Με τη χρήση της υπηρεσίας τα παραστατικά πλεον δημιουργούνται ηλεκτρονικά και αποστέλλονται αυτοματοποιημένα τόσο στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ όσο και στους πελάτες.

Επομένως, η εταιρεία έχει άμεσο όφελος από την κατάργηση της εκτύπωσης, από την ταχεία αναζήτηση των ηλεκτρονικών παραστατικών και από την εγγυημένη παραλαβή τους από την ΑΑΔΕ και τους πελάτες.

Με τη λύση myDATA connect, η AGROLOGY απολαμβάνει σημαντικά οφέλη όπως είναι η μείωση του λειτουργικού κόστους, η αυτοματοποίηση στη διαχείριση των παραστατικών και η βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών, προχωρώντας γρηγορότερα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.