Η εταιρεία SPORT & FASHION FREEDOM Α.Ε., κορυφαία στο χώρο του χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων και υποδημάτων, εμπιστεύτηκε τις ολοκληρωμένες λύσεις της IMPACT για την αυτόματη διαβίβαση των ηλεκτρονικών παραστατικών της, στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, σε συνδυασμό με λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης και αποθήκευσης των παραστατικών της.

Με την υιοθέτηση της λύσης myDATA, η SPORT & FASHION FREEDOM A.E. επιτυγχάνει την άμεση εξυπηρέτηση της ανάγκης κατάργησης των φορολογικών μηχανισμών (ΦΗΜ) της για τις αποδείξεις λιανικής πώλησης (ΑΛΠ). Ταυτόχρονα εξασφαλίζει την διαβίβαση των παραστατικών της σε πραγματικό χρόνο (real-time) και απολαμβάνει την ασφάλεια που προσφέρει ο πιστοποιημένος πάροχος κατά Α.Α.Δ.Ε.

Η υπηρεσία myDATA αποτελεί μέλος του πλούσιου χαρτοφυλακίου λύσεων της IMPACT – κορυφαίος πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην ΝΑ Ευρώπη, η οποία από το 2022 αποτελεί μέλος του ομίλου εταιρειών SOFTONE.

Η IMPACT παρέχει αδιάλειπτες υπηρεσίες διασύνδεσης και end-to-end λύσεις αυτοματοποίησης συναλλαγών που συνδυάζουν τη φορολογική συμμόρφωση με τον αυτοματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας.