Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα και μέλος του ευρωπαικού ομίλου DIXONS CARPHONE PLC, επέλεξε τις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης της IMPACT για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας αρχειοθέτησης και καταχώρησης στοιχείων εισερχόμενων παραστατικών.

Μέσω της χρήσης της εφαρμογής Archiving και των υπηρεσιών Paperless Connect και EDI Connect ένας τεράστιος όγκος εισερχόμενων παραστατικών αρχειοθετείται και καταχωρείται αυτόματα και χωρίς σφάλματα στα συστήματα της εταιρείας. Με τις λύσεις τςη IMPACT, δεν απαιτείται πλέον η εκτύπωση και η αρχειοθέτηση έντυπων παραστατικών ενώ παράλληλα μειώνεται ο χρόνος που χρειάζεται για τον έλεγχο και την τελική καταχώρηση τους.

Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ πιστή στο όραμα του διαρκούς εκσυγχρονισμού και της ψηφιοποίησης σύνθετων επιχειρησιακών διαδικασιών μέσω των παραπάνω λύσεων ενισχύει ακόμα περισσότερο την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, μέσω της υιοθέτησης “πράσινων” πολιτικών που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.